Ontvang nu €5,- extra shoptegoed !
Ontdek alle voordelen als Style Member

Page content

Fossil horloges


Fossil horloges


Fossil horloges; voor elk wat wils

De collectie Fossil horloges biedt een zeer gevarieerd aanbod horloges. Zowel dames als heren kunnen kiezen uit een horloge assortiment dat voor vrijwel elke smaak wel een passend horloge presenteert. De kwaliteit is uitstekend, het prijsniveau betaalbaar en de designs van de horloges altijd up to date, passend binnen de actuele trends. Kortom, een Fossil horloge is voor velen een perfecte keuze.

Fossil horloges; de achtergronden van het brand Fossil

Fossil is een van oorsprong Amerikaans bedrijf, dat wereldwijd opereert en beursgenoteerd is. In 1984 is Fossil opgericht. De hoofdvestiging is gelegen in Texas. Naast horloges maakt Fossil ook kleding, lederwaren zoals portefeuilles en handtassen, zonnebrillen. Ook biedt Fossil sieraden voor dames en heren. De collectie Fossil sieraden is qua stijl vergelijkbaar met die van de Fossil horloges en kunnen uitstekend met elkaar gecombineerd worden.

Fossil horloge_heren_style by yvs

Fossil horloge en hun stijl

De stijl van Fossil horloges is een mix tussen klassiek, vintage en sportief. De designs zijn altijd verzorgd en met oog voor detail. Niet buitensporig extravagant maar wel het modebeeld volgend. Kenmerkend voor Fossil horloges is de eerlijke prijs in combinatie met een degelijke kwaliteit. Wil je een horloge waarmee je hip voor de dag komt, zonder daarvoor de hoofdprijs te willen betalen, dan is een Fossil horloge een uitstekende keuze.

Fossil horloge_dames_style by yvs

Fossil horloges & Style by Yv’s

Style by Yv’s is officieel dealer van Fossil horloges. We presenteren daarom altijd een actuele collectie Fossil dames– en herenhorloges tegen de meest gunstige prijs. Omdat we officieel dealer zijn van Fossil, koop je jouw Fossil horloge tegen de best mogelijke voorwaarden. Zoals de beste prijs, de beste garantievoorwaarden en uiteraard ben je gegarandeerd van een 100% authentiek Fossil horloge. van een Wil je meer informatie over de horloges van Fossil? Neem dan contact met ons op, shop online of kom naar de winkel!  En pssstt….Vergeet niet ons blog te volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste trends en nieuwtjes op het gebied van horloges en persoonlijke styling.

Fossil horloges

  Comment Section

  0 reacties op “Fossil horloges

  Plaats een reactie


  *


  Topics die je wellicht interessant vindt ?

  Vind je onze Blogs interessant?
  Door je gegevens achter te laten blijf je op de hoogte van onze actuele Blogs en Updates!
  Wij hebben ook een hekel aan spam