Ontvang nu €5,- extra shoptegoed !
Ontdek alle voordelen als Style Member

Page content

Davis horloges

Davis_horloges


Davis horloges; Franse luxe verpakt in stijlvolle horloges

Davis horloges staan voor luxe en stijl met een France touch. Davis horloges worden sinds 1987 geproduceerd. Drie Nederlands broers lanceerde het horlogemerk vanuit Cannes, de mondaine badplaats in het zuiden van Frankrijk. Inmiddels is Davis een bekend horlogemerk en erg populair onder zowel dames als heren, die een mooie kwaliteit, een onderscheidend klassiek design en betaalbare prijs kunnen waarderen.

Davis horloges; van ringhorloge tot automatische horloges

De Davis horloge collectie biedt een gevarieerd horloge assortiment. Wat te denken van bijvoorbeeld de Davis ringhorloges?

Davis ringhorloge

Davis ringhorloge

Een horloge die je om je vinger draagt en daardoor een verrassende combinatie is van een horloge en een ring. Functioneel, hip en stijlvol. Maar ook automatische horloges maken onderdeel uit van de Davis horloge collectie. Deze automatische Davis horloges worden veelal vervaardigd met een speciaal design, zoals bijvoorbeeld een volledige opengewerkte achterkant, zodat het automatische uurwerk in zijn geheel werkend te zien is.

Davis automatische horloges

Davis automatische horloge met opengewerkte achterkant

Davis horloges & Style by Yv’s

Style by Yv’s is officieel dealer van Davis. We presenteren daarom altijd een actuele collectie Davis horloges tegen de meest gunstige prijs. Omdat we officieel dealer zijn van Davis, koop je jouw Davis horloge tegen de best mogelijke voorwaarden. Zoals de beste prijs, de beste garantievoorwaarden en uiteraard ben je gegarandeerd van een 100% authentiek Davis horloge. Wil je meer informatie over de horloges van Davis? Neem dan contact met ons op, shop online of kom naar de winkel! En pssstt….Vergeet niet ons blog te volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste trends en nieuwtjes op het gebied van horloges en persoonlijke styling

Davis-horloges-dames

Comment Section

0 reacties op “Davis horloges

Plaats een reactie


*


Topics die je wellicht interessant vindt ?

Vind je onze Blogs interessant?
Door je gegevens achter te laten blijf je op de hoogte van onze actuele Blogs en Updates!
Wij hebben ook een hekel aan spam