Ontvang nu €5,- extra shoptegoed !
Ontdek alle voordelen als Style Member

Page content

Cluse horloges

http://www.horlogesstyle.nl/cluse-horloges

Cluse horloges

Cluse horloges worden met veel zorg en aandacht geproduceerd. Met een sterke focus op de stijl van de horloges, de kwaliteit en de gebruikte materialen, zijn de Cluse horloges onderscheidend in de markt. Zeker als hier nog eens het acceptabele prijsniveau tegen afzet. Cluse horloges worden in een gespecialiseerd atelier in Amsterdam door professionele horlogemakers de kwaliteit en de controle v=ervan gewaarborgd. Elk model dat nieuw gelanceerd wordt, is getoetst aan de hoge kwaliteitseisen van dit hippe horlogemerk.

cluse horloges

Cluse horloges; het verhaal

De filosofie van Cluse is dat mensen schoonheid vinden in eenvoud. Eenvoud is niet vlak of saai, maar betekend dicht bij de grond, dicht bij jezelf. Bij de horloges van Cluse vind je je geen afleiding. Net zoals in het leven, richt Cluse zich met haar horloges op alleen de essentiële elementen. Deze filosofie leidt tot het creëren van horloges, die elegantie en minimalisme vertegenwoordigen.

Cluse horloges hebben verwisselbare bandjes

Cluse horloges lenen zich perfect om het hele jaar door te dragen. Houdend van een minimalistische stijl, is het ook jammer om te moeten veranderen onder invloed van de seizoenen. Cluse horloges hebben makkelijk af te klikken horlogeband, die je dus zelf eenvoudig kunt verwisselen. Wil je in de winter graag een donkere band en in ze zomer graag een band die wat lichter van kleur is? Of afwisselen tussen lederen en stalen band? Cluse horloges lenen zich  hier perfect voor !

cluse_horloges

Cluse horloges & Style by Yv’s

Style by Yv’s is officieel dealer van Cluse horloges. We presenteren daarom altijd een actuele collectie Cluse horloges tegen de meest gunstige prijs. Omdat we officieel dealer zijn van Cluse, koop je jouw Cluse horloge tegen de best mogelijke voorwaarden. Zoals de beste prijs, de beste garantievoorwaarden en uiteraard ben je gegarandeerd van een 100% authentiek Cluse horloge. Wil je meer informatie over de horloges van Cluse? Neem dan contact met ons op, shop online of kom naar de winkel! En pssstt….Vergeet niet ons blog te volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste trends en nieuwtjes op het gebied van horloges en persoonlijke styling

cluse horloges shop nieuwe collectie

  Comment Section

  0 reacties op “Cluse horloges

  Plaats een reactie


  *


  Topics die je wellicht interessant vindt ?

  Vind je onze Blogs interessant?
  Door je gegevens achter te laten blijf je op de hoogte van onze actuele Blogs en Updates!
  Wij hebben ook een hekel aan spam