Ontvang nu €5,- extra shoptegoed !
Ontdek alle voordelen als Style Member

Page content

Casio Edifice horloges

Casio Edifice horloges

Casio Edifice horloges; Uitmuntend in functionaliteit

Technologieën blijven zich ontwikkelen en daarmee loopt Edifice voorop. Casio Edifice horloges zijn koploper binnen de evolutie van het elektronische horloge. Multifunctionele chronograaf horloges zijn de standaard. En moderne toepassingen, zoals linken met je smartphone, uitdagingen die bij de Casio Edifice horloges vanzelfsprekend lijken.Het koppelen van het horloge met een smartphone biedt voordelen, zoals altijd de juiste tijd overal te wereld. En instellen en beheren van de alarmfunctie van je horloge. Multifunctionaliteit wordt gekoppeld aan dynamische designs.  Edifice horloges herkennen de waarde van snelheid en tijd en zijn er voor mannen die in het nu leven.

Casio Edifice; fascinerend vormgegeven horloges

fascinerende vormen en fijne details, gecombineerd met eenvoudige styling. Deze duidelijke identiteit van de uit hoogwaardig staal vormgeven horloges, brengt de essentie van metaal perfect tot uiting; Simpel en doeltreffend. Kenmerkend voor de Edifice horloges zijn de opvallend grote wijzers. De wijzerplaat oogt daardoor robuust. Dit in combinatie met de basiskleuren, zoals grijs, wit en zwart, maakt dat een Casio Edifice horloge altijd om aandacht vraagt, zonder dat het ‘to mutch’ is. Door de inzet van een metalen ring op de wijzerplaat, wordt een fraaie metal look gecreëerd, die perfect in balans met de metalen behuizing. Kortom; Casio Edifice horloges staan garant voor een hoogwaardig design.

Casio-Edifice-EQB-500-Smart-Watch

Casio Edifice | EQB 500 – Smart Watch

Casio Edifice horloges & Style by Yv’s

Style by Yv’s is officieel dealer van Casio Edifice. We presenteren daarom altijd een actuele collectie Casio Edifice horloges tegen de meest gunstige prijs. Omdat we officieel dealer zijn van Casio Edifice, koop je jouw Casio Edifice tegen de best mogelijke voorwaarden. Zoals de beste prijs, de beste garantievoorwaarden en uiteraard ben je gegarandeerd van een 100% authentiek Casio Edifice horloge. Wil je meer informatie over de horloges van Casio Edifice? Neem dan contact met ons op, shop online of kom naar de winkel! En pssstt….Vergeet niet ons blog te volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste trends en nieuwtjes op het gebied van horloges en persoonlijke styling

Casio; meer achtergrondinformatie over het merk

Casio is in 1946 opgericht en biedt een veelvoud aan producten. De bekendste zijn computers, rekenmachines, pda’s, kassa’s, synthesizers en horloges. De filosofie van Casio is om technisch hoogstaande producten te maken die de kwaliteit van het leven verbeteren door werk t besparen. Efficiëntie is dan ook een belangrijke pijler voor dit bedrijf. Casio is het eerste concern ter wereld een elektronische bureaucalculator met geheugencapaciteit op de markt bracht. Het digitale horloge, dat 2 jaar later in 1967 op de markt kwam genoot wereldwijd veel aanzien. Later integreerde Casio zelfs beide functionaliteiten door een digitaal horloge met rekenmachine te ontwerpen. Casino investeert enorm in R&D en is daardoor in staat voorop te lopen in technologische ontwikkelingen en snel producten te lanceren met technische vernieuwing en noviteiten.

casio edifice horloges

  Comment Section

  0 reacties op “Casio Edifice horloges

  Plaats een reactie


  *


  Topics die je wellicht interessant vindt ?

  Vind je onze Blogs interessant?
  Door je gegevens achter te laten blijf je op de hoogte van onze actuele Blogs en Updates!
  Wij hebben ook een hekel aan spam