Ontvang nu €5,- extra shoptegoed !
Ontdek alle voordelen als Style Member

Page content

Exclusive VIP Shopping Day

Exclusive VIP Shopping Day

Op vrijdag 25 november is de 4e ‘Exclusive Vip Shopping Day’. Het begint zowaar een traditie te worden. En dat is natuurlijk niet zomaar, want deze dag is een van een de leukste dagen in het jaar! De collecties zijn op volle sterkte en zoals jullie gewend zijn kleden we deze dag naast de aantrekkelijk VIP korting van 15% feestelijk aan met Bubbles & Bites en dit jaar een ‘Relaxing Surprise’.

Naamloos

Naast de meest actuele collecties van onze vertrouwde horloge merken en sieraden merken, zoals MelanO, Fossil, IXXXI met haar verwisselbare ringenconcept en TOV Essentials, pakken we deze periode weer extra uit met nieuwe merken. Zo introduceren we Silk Jewellery; fantastische zilveren en met de hand gemaakte sieraden. Voor zowel dames als heren. Voor de heren het hippe label Hugo Boss Orange; Frisse, trendy horloges met uitdagende kleuraccenten. Daarnaast Camps & Camps met de populaire oorstekertjes en daarnaast hebben we ook onderscheidende armbanden en kettingen van dit Nederlands design merk ingekocht. Ook selecteerden we voor de trendy mannen onder ons het hippe armbanden merk Pig & Hen. Kortom meer dan voldoende reden om je te laten inspireren voor de Feestdagen!

Aanmelden & Shoptegoed winnen?

Wil je deze fantastische dag niet missen en daarnaast ook nog eens kans maken op € 25,- shoptegoed, te besteden tijdens de Vip Shopping Day? Meld je dan snel aan !

Naamloos

 

Front_en_Back_vip_shopping_day

 

 

Comment Section

0 reacties op “Exclusive VIP Shopping Day

Plaats een reactie


*


Topics die je wellicht interessant vindt ?

Vind je onze Blogs interessant?
Door je gegevens achter te laten blijf je op de hoogte van onze actuele Blogs en Updates!
Wij hebben ook een hekel aan spam