Vragen? Wij horen graag van je!

Wij vinden het leuk om met je in contact te komen. Wees dus geen vreemde en gebruik onderstaand contactformulier of onze contactgegevens om contact met ons op te nemen. Je kunt ons ook vinden, volgen en contacteren via social media! Onze profielen vind je onder het contactformulier.


Onze openingstijden:
di-vr: 10u-18u. za:10u-17u
(ma gesloten)

Style by Yv's

Bunderstraat 1
6231EH Meerssen
043-3654740
info@style-shops.nl
style-by-yvs.nl

Kvk-nummer: 51914611

BTW-nummer: NL850225255B01Style by Yv's; het concept

Style by Yv's is het een trendjuwelier. We bieden hippe sieraden en horloges maar ook accessoires, zoals lederwaren en sjaals. We selecteren enkel trendy merken van een mooie kwaliteit en met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Naast de fysieke winkel bieden we met onze online shops SieradenStyle.nl en HorlogesStyle.nl ook de mogelijkheid om online te oriënteren en te kopen. Zowel online als in de fysieke winkel streven we naar een zo optimaal mogelijk serviceniveau. Het geven van Style advies op maat is daar onderdeel van. We geven eerlijk advies over welke accessoires jouw persoonlijke stijl versterken en/of het beste matchen bij je outfit. En we komen zelfs bij je thuis met onze Ladies Night SieradenParty's !

"Fashion is what you buy, Style is what you do with it" !

Style by Yv's & Winkelen in Meerssen

Meerssen trekt als voorstadje van Maastricht met name consumenten die op zoek zijn naar onderscheidende collecties. Meerssen kenmerkt zich door veel zelfstandige winkeliers die opvallen door het voeren van een breed scala aan bekende merken maar ook door een assortiment dat je niet overal tegen komt. De grote winkelsteden zijn overspoeld met grootwinkelbedrijven die vooral meer van hetzelfde bieden. Hierin onderscheidt Meerssen zich duidelijk. Meerssen ontstijgt hierdoor het alom bekende winkelbeeld.

Bereikbaarheid en parkeren

Meer dan 40 speciaalzaken vormen het grootste gedeelte van het winkelgebied, met zoals gezegd, ondernemers die met zorg onderscheidende collecties selecteren. Meerssen is vanuit de richtingen Maastricht en Sittard-Geleen (beide via de A2) en Heerlen (via de A79) uitstekend bereikbaar en heeft een uitermate vriendelijk parkeerbeleid met een overdekte parkeergarage en voldoende parkeergelegenheid in de aanloopstraten. Tevens biedt Meerssen een uitstekende horeca, die met name gevestigd is op het markante marktplein.

Wil je een dagje shoppen zonder files en geen dure parkeerplek en toch de beste merken en de meest onderscheidende collecties willen spotten, kom dan Meerssen en ervaar de persoonlijke aandacht van de Meerssense ondernemers!