Ontvang nu €5,- extra shoptegoed !
Ontdek alle voordelen als Style Member

Page content

Anti spam Beleid

Anti Spam Beleid

Sat je op het punt om je in te schrijven, of je heb je je ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Dan betekend dit niet dat we je gaan overstelpen met een grote hoeveelheid of niet relevante e-mails. Style by Yv’s verstuurd ongeveer 10 maal per jaar een nieuwsbrief in de vorm van een digitale update over trends, acties en inspiratie over horloges, sieraden en persoonlijke styling. Daarnaast worden relevante producten aangeboden die verkrijgbaar zijn in onze webshops SieradenStyle.nl en HorlogesStyle.nl, welke onderdeel zijn van Style by Yv’s.

Style by Yv’s heeft de regelgeving rondom elektronische mailings en de Nederlandse Privacywetgeving hoog in het vaandel. Zo proberen wij te allen tijde Spam te voorkomen.

Wat betekend ‘Spam’ ?

Onder spam wordt verstaan: Een grote hoeveelheid email verstuurd aan geadresseerden die hier niet expliciet om hebben gevraagd. Alle e-mails in deze hoeveelheid komen qua inhoud in grote lijnen met elkaar overeen en bevatten vaak reclame voor producten, politieke denkwijze en/of propaganda. Ook het veelvuldig de zelfde email versturen naar een geadresseerde die hier niet expliciet om gevraagd heeft valt onder spammen. (Dit geld voor zowel consumenten als bedrijven)

Is je e-mailadres in vertrouwde handen ?

Style by Yv’s gebruikt je gegevens niet voor andere doeleinden, dan je te informeren middels onze Digitale Nieuwsbrief. Deze is en blijft gratis. Elke inschrijver kan zich altijd gratis en eenvoudig afmelden door op de uitschrijf link te klikken in de ontvangen e-mail. Style by Yv’s zal je gegevens niet doorverkopen of voor andere doeleinden gebruiken.

Topics die je wellicht interessant vindt ?

Vind je onze Blogs interessant?
Door je gegevens achter te laten blijf je op de hoogte van onze actuele Blogs en Updates!
Wij hebben ook een hekel aan spam