ONTDEKKEN HOE JIJ KUNT STRALEN?

NEEM EEN GRATIS VOORPROEFJE TIJDENS DE KLEURANALYSE PROEVERIJ
ERVAAR OF EEN KLEURANALYSE IETS VOOR JOU IS


Wanneer?

Dinsdag 1 mei | 19:00u – 20:00u

Waar?
@Style by Yv’s | Bunderstraat 1 Meerssen

Kom proeven onder het genot van een kopje koffie/thee/fris en een lekker stukje vlaai.

De Kleuranalyse Proeverij is gratis, inspirerend, informatief, gezellig én vrijblijvend ! Je krijgt geen persoonlijke analyse maar ontdekt wel of een Persoonlijke Kleuranalyse iets voor jou is.

Meld je snel aan via onderstaand formulier.

Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar !

Nu ik weet welke kleuren mij laten stralen, doe ik geen miskopen meer
dewi_kleuranalyse_style-by-yvs
Dewi

Yvonne heeft een kleuranalyse van mij gemaakt. Ze is erg enthousiast en kundig. Eerst kreeg ik uitleg over de werkwijze en daarna mocht ik op een stoel voor de spiegel gaan zitten met een witte ‘cape’ om. Ze heeft me van bepaalde kleuren verschillende tinten laten zien. Door gekleurde doeken bij mijn gezicht te houden hebben we samen bepaald welke kleuren het mooist bij mijn gezicht passen. Vervolgens heb ik uitleg gekregen over de verschillende soorten types en heeft ze bepaald welk type ik ben. De aanwijzingen/tips over wat het beste bij mij past qua kleding, accessoires en make-up zijn erg handig. Het was een heel prettig gesprek met een leuke sfeer. Ik ga zeker haar adviezen opvolgen, want wie wil er nou niet op zijn best uitzien?!

Klanten ervaren de volgende voordelen bij het toepassen van de praktische tips:
1
een frissere, jongere uitstraling
2
meer zelfvertrouwen tijdens het shoppen
3
budget besparend, want geen miskopen meer
Heb je na de proeverij interesse in een Persoonlijke kleuranalyse? Een Persoonlijk kleuranalyse Duo kan al v.a. €54,- p.p.

Tijdens de proeverij vertel ik je graag alle mogelijkheden!

De eenmalige investering in mezelf had ik in ‘no time’ terugverdiend! Mijn garderobe is nu op orde, omdat ik weet welke kleuren voor mij werken en hoe ik mooie combinaties kan maken die mij laten stralen.